Огляд сучасних роботів-маніпуляторів - Макушев, І. А. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті було розглянуто та проаналізовано особливості сучасних роботів-маніпуляторів їх типи та різновид, в результаті аналізу було виявлено переваги та недоліки конструкцій, які будуть враховані при проєктуванні нової конструкції робота.
Keywords: роботи-маніпулятори; порівняльні характеристики