Дослідження класифікаторів зображень із використанням методу ORB - Хвостенко, О. В. (ХНУРЕ, 2021)
This work provides image classiffiers researchment using the ORB method. The calculation formulas and tables are given.
Keywords: комп'ютерний зір; ключова точка