Фактографічні конструкції в інформаційній роботі бібліотеки вишу: краєзнавчі доробки - Етенко, Н. Ю.; Оре, Т. А. (ОНУ, 2019)
У статті представлено досвід Наукової бібліотеки Харківського національного університету радіоелектроніки у краєзнавчому напрямку щодо створення довідкових видань на основі фактографічної інформації, набутої у результаті пошукової роботи у підрозділах вишу, що зберігають архівну інформацію.
Keywords: інформаційна робота бібліотек; довідкові видання університету; фактографічні відомості про університети; краєзнавство; бібліотека закладу вищої освіти (ЗВО)