Впровадження смарт-спеціалізації у систему стратегічного планування - Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Розглянуті окремі питання щодо впровадження смарт-спеціалізації у систему стратегічного планування. Визначено, що основною перевагою впровадження смарт-спеціалізації на рівні регіону є подальше підвищення його конкурентоспроможності, забезпечення ефективного використання інноваційного потенціалу та інноваційної активності, враховуючи вирішальну роль інноваційного фактору щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку регіонів.
Keywords: смарт-спеціалізація; стратегічне планування; інноваційний потенціал; регіональний розвиток