Оцінка впливу вбудованих механізмів безпеки на продуктивність системи - Лобода, М. В. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної ї роботи є оцінка впливу вбудованих механізмів безпеки на продуктивність системи. Для цього потрібно розробити методику оцінки впливу механізмів безпеки. У ході виконання кваліфікаційної роботи будуть досліджені проблеми захисту інформації проблем проектування безпечних систем, монітор безпеки та його моделі.
Assessing Impact of Built-in Security Mechanisms on System Performance
Keywords: монітор безпеки