Забезпечення якості результатів вимірювання показників залізорудної продукції - Дядюра, О. П. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження методів забезпечення показників якості залізорудної продукції. Результатом кваліфікаційної роботи є вибір результативних методів управління якістю продукції.
Keywords: методика вимірювань; залізорудна продукція