Методи виявлення аномального трафіку в IoT - Оборін, О. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів виявлення аномального трафіку в IoT з урахуванням обмежень на споживчі ресурси. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз методів виявлення аномального трафіку в IoT. Запропоновано метод детектування аномальної поведінки сенсорних пристроїв, що спирається на глибокі автоенкодери окремо для кожного пристрою, навченого на статистичних функціях, вилучених з незараженого трафіку.
Methods for Detecting Anomalous Traffic in IoT
Keywords: трафік; аномалія; система виявлення атак; сенсорна мережа