Дослідження системи формування вихідних сигналів в охоронних пристроях відеоспостереження - Нечепоренко, O. O. (My University, 2021)
Розглянуто задачу системи відеоспостереження. Встановлено що для системи відеоспостереження потрібно розв’язати такі задачі: визначити апаратне відеоспостереження яку ми будемо використовувати, проаналізувати систему захисту мережі і відеокамер, розробити систему захисту відеоспостереження, розрахувати пропускну здатність каналів зв’язку, розрахувати віртуальні локальні мережі, розрахувати розміщення та характеристики мережевого обладнання.
Keywords: система відео обслуговування; купольна камера; відеокамера; відеорегістратор; розізнання образів