Метрологія та прилади, № 6 (80), 2019 - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Журнал зареєстровано у Міністерстві юстиції України, включено до Переліку наукових фахових видань України, включено до Міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus
Keywords: метрологія