Аналіз використання можливостей 2D-анімації та колірних палітр у сучасній мультиплікації - Азаренков, В. І.; Хижняк, Ю. Р. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Ця доповідь досліджує багатогранність мистецтва 2D-анімації та використання кольору на прикладі анімаційного шедевра студії Studio Ghibli. У фокусі уваги – унікальні аспекти візуальної складової фільму, особливості та психологія його картинки, відтінків та форм.
Keywords: використання кольору; палітра