Модель автоматичного навчання чат-бота на основі системи обробки природньої мови LUIS - Гожа, І. М. (My University, 2020)
Метою магістерської атестаційної роботи є розробка моделі і метода адаптації багаторівневого чат-бота, які дозволять автоматизувати процес створення бота з урахуванням індивідуальних особливостей користувача. У роботі було вирішено ряд задач: проведено аналіз сучасного стану програмних засобів створення та імплементації чат-ботов, а також інформаційних технологій, які можливо використовувати для їх впровадження; створення моделі багаторівневого чат-бота; розроблено метод адоптації багаторівневого чат-бота к користувачу; розроблені програмні засоби, які реалізують взаємодію розподілених компонентів чат-бота.
Chat Bot Automatic Learning Model Based on LUIS Natural Language Processing System
Keywords: розподілене програмне забезпечення; чат-бот; машинне навчання; великі дані