Моделі та інформаційна технологія прецедентного управління наскрізними бізнес-процесам - Левикін, І. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2022)
Автоматизація управління множиною наскрізних бізнес-процесів як єдиним об'єктом на конкретному підприємстві з урахуванням непередбачуваних затримок при виконанні дій таких процесів, потребує використання прецедентного підходу, орієнтованого на вирішення слабо формалізованих задач. Реалізація прецедентного управління базується на моделях прецедентов та інформаційної технології, які дозволяють знайти такі варіанти управляючих дій у вигляді встановлення пріоритетів доступу до загальних ресурсів конкуруючих бізнес-процесів, що забезпечували б їх виконання у встановлені за договорами термінами.
Keywords: прецедентне управління