Спосіб оцінювання вентиляційної функції співустя верхньощелепної пазухи - Єрохін, А. Л.; Нечипоренко, А. С.; Гарюк, О. Г.; Турута, О. П.; Бабій, А. С. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до області медицини, а саме - до оториноларингології, та може бути використана при діагностиці та терапії (корегування лікування) захворювань верхніх дихальних шляхів, а саме верхньощелепних пазух.
Keywords: медицина; оториноларингологія; діагностика; терапія; верхньощелепна пазуха; верхні дихальні шляхи