Розробка компонентів інформаційної системи з продажу комп'ютерів - Безсонов, О. С.; Ситніков, Д. Е. (ФОП Петров В.В., 2022)
У докладі розглядається завдання створення інформаційної системи електронної комерції магазину комп’ютерів. Система складається з веб додатку та бази даних
Keywords: електронна комерція; магазин комп’ютерів