Шляхи вдосконалення управлінської та штатної роботи правоохоронних органів - Гриценко, В. Г. (Право, 2015)
У статті проаналізовано такі напрями удосконалення управлінської та штатної роботи правоохоронних органів, як наближення адміністративних судів до людини із оптимізацією їх інституційної побудови, забезпечення взаємообумовленої їх координації, встановлення чіткої організаційної структури правоохоронних органів, правове забезпечення навчання працівників державних органів згідно з європейськими стандартами, запровадження в межах штатної роботи правоохоронних органів європейських інструментів інституційної розбудови. // The article analyzes the following areas of improvement of law enforcement agencies as the approximation of administrative courts to a person with optimization of their institutional construction, ensuring mutual coordination, establishing a clear organizational structure of law enforcement agencies, legal provision of training of state bodies in accordance with European standards, introduction in The limits of the regular work of law enforcement agencies of the European Institutional Development Instruments.
Keywords: удосконалення; модернізація; правоохоронні органи; правоохоронна система; євроінтеграція; improvement; modernization; law enforcement agencies; law enforcement system; European integration