TRUST_principle - Шевченко, О. Ю. (My University, 2014)
Презентація демонструє один з головних результатів Темпу проекту TRUST - унікальний портал забезпечення якості вищої освіти
Keywords: забезпечення якості вищої освіти Національний портал забезпечення якості; національний портал забезпечення якості; вища освіта; якість вищої освіти