Метод податкового контролю як спосіб контрольного впливу - Рева, Д. М. (Право, 2013)
У публікації розглянуто структуру податкового контролю, виокремлено її основні елементи. Окрему увагу приділено дослідженню методів податкового контролю, за допомогою яких досягається його основна мета – забезпечення правопорядку в сфері оподаткування. З урахуванням положень Податкового кодексу України проведено класифікацію методів податкового контролю. // The publication examines the structure of tax control, its main elements are outlined. Particular attention is paid to the study of methods of tax control, with which its main goal is achieved - provision of law enforcement in the field of taxation. Taking into account the provisions of the Tax Code of Ukraine, a classification of methods of tax control was carried out.
Keywords: податковий контроль; структура податкового контролю; механізм податкового контролю; метод податкового контролю; класифікація методів податкового контролю; tax control; tax control structure; tax control mechanism; method of tax control; classification of tax control methods