Дослідження методів комп'ютерної діагностики автомобіля за технологією OBD-2 та використання її в інформаційній системі - Рибіцький, О. М. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є технологія OBD2 для комп’ютерної діагностики автомобіля. Метою роботи є вивчення можливостей даного стандарту діагностування автомобіля, його можливостей для розробки програмної системи, що є аналогом бортового комп’ютера авто. У результаті роботи здійснено дослідження технології OBD2 для діагностування автомобіля, виконано проектування системи для автомобілістів, що дозволяє діагностувати автомобіль за наявності спеціального сканеру.
Keywords: діагностика автомобіля; бортовий комп’ютер; кваліфікаційна робота; комп’ютерна діагностика; помилки; пробіг; asp.net core; obd2; visual studio; web–сайт