Особливості управління взаємовідносинами проєктної групи у процесі вдосконалення діяльності промислового підприємства - Довгопол, Н. В.; Ігуменцева, Н. В. (ХНУРЕ, 2021)
Проблема дослідження шляхів вдосконалення системи управління взаємовідносинами у проєктній групі промислового підприємства насправді є цілою низкою питань.
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку