Розробка проекту дитячого видання шрифтом Брайля з аудіододатком - Сільченко, В. В. (My University, 2021)
Актуальність роботи полягає в тому, щоб показати важливість впровадження інклюзивної літератури в сучасні умови розвитку суспільства. В роботі розроблено видання складної форми для дітей з вадами зору і аудіододаток, описана технологія підготовки даної книжки. Обґрунтовано вибір необхідних для проекту технічних засобів, програмного забезпечення і поліграфічного устаткування, виконаний підбір і розрахунок основних матеріалів. Також виконано економічне обґрунтування проекту, розраховано собівартість та ціну видання.
Keywords: шрифт Брайля; дитяче видання