Порівняльний аналіз двох методів обробки сигналів відповіді запитальних систем спостереження - Обод, І. І.; Стрельницький, О. О.; Андрусевич, В. А. (ХНУПС, 2014)
У статті наводиться порівняльний аналіз якості виявлення повітряних об’єктів запитальними системами спостереження при реалізації міжперіодної обробки сигналів відповіді до або після дешифрування останніх з урахуванням коефіцієнта готовності відповідача при дії у каналі відповіді флуктуаційних та імпульсних завад. Показано, що використання попередньої міжперіодної обробки сигналів відповіді більш переважно.
Keywords: виявлення повітряних об'єктів; запитальні системи спостереження; обробка сигналів