Лікувальна фізична культура і фізіобальнеотерапія в комплексному лікуванні хворих з «наркозними паралічами» верхніх кінцівок після оперативних втручань на органах грудної та червоної порожнини на санаторному етапі - Оршацька, Н. В.; Білоусова, Л. Г. (ХДАФК, 2018)
На підставі вивчення аналізу сучасної медичної літератури складена комплексна програма фізичної реабілітації для хворих з післяопераційними плекситами та невритами верхніх кінцівок на санаторному етапі.
Keywords: післяопераційні плексити; програма фізичної реабілітації; неврити