Розробка програмного засобу для розрахунку рейтингової оцінки студента - Головко М. А. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи – автоматизація розрахунку рейтингової оцінки студента за допомогою Cloud-технологій. Об’єкт розробки – процес розрахунку рейтингової оцінки студента. Предмет розробки – рейтингові показники студентів. Методи – теорія ймовірностей, розробка програмного забезпечення У ході роботи було проаналізовано автоматизовані програмні засоби розрахунку у сфері освіти. Було виявлено недоліки існуючих засобів. Для вирішення недоліків існуючих засобів було розроблено програмний засіб розрахунку рейтингової оцінки студента та було проведено розрахунок та експериментальне дослідження надійності програмного засобу.
Keywords: автоматизована система розрахунку; рейтингова оцінка; розрахунок; сloud технології