Розробка проєкту електронної брошури для благодійного фонду «Повернись живим» - Курило, В. П. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи: створення електронної брошури, аналіз актуальності проєкту. Обрати та обґрунтувати вибір інструментальних програмних і технічних засобів розробки, обрати та обґрунтувати вибір шрифтового оформлення основного та допоміжного тексту, розробити художні складові кваліфікаційного проєкту, розробити та обґрунтувати модульну сітку, зверстати оригінал-макет, розрахувати економічну частину та обґрунтувати доцільність проєктування електронного видання, тестування проєкту на працездатність на різних програмних та технічних носіях.
Keywords: брошура; видання