Розробка безконтактного методу ідентифікацій виробів на промисловій лінії - Шевченко К. О. (My University, 2022)
Мета роботи – розробка системи ідентифікації об'єктів за допомогою машинного зору. Об'єкт дослідження – процес складування в системах warehouse 4.0. Предмет дослідження – методи розпізнавання і ідентифікації об’єктів в системах керування складом. Методи дослідження – теорія прийняття рішень, теорія розпізнавання об’єктів. У процесі виконання роботи було проведено аналіз існуючих систем систем ідентифікацій об'єктів у промисловості, розроблено структурну схему системи ідентифікації, розроблено алгоритми ідентифікації та розпізнавання об'єктів на конвеєрній лінії, обрано апаратні модулі для системи, обрано середовище розробки, розроблено макет системи ідентифікації об'єктів на виробничій лінії, проведено експеримент, а також необхідні розрахунки освітленості робочого приміщення, тощо.
Keywords: система ідентифікації об’єктів; конвеєрна лінія; warehouse; інтернет речей