Розробка фірмового стилю магазину квітів «Флоралія» - Паламарчук, Є. В. (My University, 2025)
Метою даної роботи є розробка фірмового стилю магазину квітів «Флоралія», який створить цілісний образ бренду, підвищить його впізнаваність та сформує естетичне сприйняття у цільової аудиторії. У даній роботі виконані такі задачі, як аналіз аналогів та цільової аудиторії, розробка технічних характеристик елементів, вибір та обґрунтування способів друку, друкарського обладнання та програмного забезпечення, створено оригінал-макет, проведено розрахунки обсягів матеріалів та проаналізовано економічну частину.
Keywords: айдентика; фірмовий стиль; логотип; візитка