Аналіз особливостей оформлення instagram –сторінок тату майстрів - Чеботарьова, І. Б.; Полозов, О. Б.; Парфьонова, М. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі проаналізовано особливості оформлення профілів тату-майстрів в Instagram. Розглянуто сильні сторони і можливі покращення контенту та стратегії взаємодії з аудиторією. Визначено основні стилістичні напрями, які приваблюють різні сегменти цільової аудиторії.
Keywords: тату-майстер; профіль