Спосіб дистанційного біологічного тестування токсичності дощового стоку - Беспалов, Ю. Г.; Висоцька, О. В.; Жолткевич, Г. М.; Носов, К. В.; Печерська, А. І.; Порван, А. П. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до екології, до способів дослідження стану водного середовища і може бути застосована, зокрема, для дистанційної діагностики токсичності дощового стоку.
Keywords: екологія; водне середовище; діагностика; токсичність; дощовий стік