Системний підхід у викладанні фундаментальних математичних дисциплін - Стаднікова, Г. В. (My University, 2021)
Розглядається поняття системності та системного світогляду. Проаналізовано основні принципи системного підходу й розглянуто їх з точки зору викладання математичних дисциплін.
Keywords: системний аналіз; системний підхід; системність; фундаментальні математичні дисципліни; принципи системного підходу