Моделювання поведінки користувачів електронної бібліотеки: на прикладі сайту Науково-технічної бібліотеки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) - Кобітович, Ю. В.; Кобитович, Ю. В.; Kobitovych, Y. V. (My University, 2017)
У статті проведено аналіз моделювання поведінки користувачів бібліотечного сайту за допомогою сучасних методів веб-аналітики та запропоновані основні шляхи оптимізації та покращення функціонування науковоінформаційних сайтів в умовах інформаційного суспільства. В статье проведен анализ моделирования поведения пользователей библиотечного сайта с помощью современных методов вебаналитики и предложены основные пути оптимизации и улучшения функционирования научно-информационных сайтов в условиях информационного общества. This article analyzes modeling of user behavior of the library website using methods of web analytics and gives basic ways of optimization and improvement of functioning scientific websites in the information society.
Моделирование поведения пользователей электронной библиотеки: на примере сайта научно-технической библиотеки ивано-франковского национального технического университета нефти и газа (ИФНТУНГ)
Modeling of user behavior of the digital library: in the case of scientific-technical library of the national technical university of oil and gas
Keywords: аналітичні системи; веб-ресурс; веб-аналіз; Google; SEO