Розроблення функціональної структури комп’ютерно- інтегрованої системи управління повітряним дроном промислового призначення - Зарубін, І. C. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – комп’ютерно-інтегровані системи управління повітряними дронами для промислового використання. Предмет дослідження – функціональна структура комп’ютерно-інтегрованої системи управління, включаючи взаємодію підсистем. Мета роботи – підвищення ефективності та надійності промислових повітряних дронів, за рахунок розробки комп’ютерно-інтегрованої системи його управління. В кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання за темою, розроблено функціональну структуру комп’ютерно-інтегрованої системи управління повітряним дроном промислового призначення, були проведені розрахунки часу роботи повітряної платформи.
Keywords: дрон промислового призначення; управління повітряним дроном; 3D модель