Дистанційне навчання як умова ефективного рішення завдань модернізації освіти - Тер-Ованес’ян, В. Г.; Вем’ян, В. Г. (Національна академія наук України, Науково-учбовий центр прикладної інформатики. Інститут освітньої та молодіжної політики, 2015)
Сутність дистанційного навчання є оперування мовою вреальному часі в різних пофесійних ситуаціях,що здійснюється задля формування цілісного й персоналізованногообразу світу, розвитку творчої активності і автономності студента та усвідомлення міжкультурних особливосей представників різних лінгвокультурних спільнот.
Keywords: модернізація освітити; дистанційне навчання; телекомуційні технології; інтерактивні технології