Т. 4. Конференція "Перспективи розвитку інфокомунікацій та інформаційно-вимірювальних технологій" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2022)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Видання підготовлено факультетом інфокомунікацій Харківського національного університету радіоелектроніки