Конструкції протезів для розширення реабілітаційних можливостей осіб з апутаціями гомілки внаслідок мінно-вибухових поранень та травматичних ушкоджень - Гудима В. П. (My University, 2022)
У першому розділі наведено медико-технічне обґрунтування актуальності розробки. У другому розділі наведена клініко-статистична характеристика поранених з ампутаційними дефектами верхніх та нижніх кінцівок, які постраждали внаслідок бойових дій. У третьому розділі розглядається підготовка до первинного протезування пацієнтів з куксами верхніх та нижніх кінцівок внаслідок мінно-вибухових і вогнепальних поранень. У четвертому розділі наведено розробку денситометричного аналізу рентгенограм кісток. У п’ятому розділі наведено оцінку результатів протезування пацієнтів протезами гомілки з даними гільзами У шостому розділі розглянуто індивідуальні програми реабілітації пацієнтів з ампутаційними дефектами верхніх та нижніх кінцівок внаслідок вогнепальних поранень.