Продуктивність каналу зв’язку стандарту IEEE 802.11.ad у коридорах будівль - Мерзлікін, А. О.; Цопа, О. І. (My University, 2022)
У даній статті праналізовано ріст кількості мобільних користувачів значно зросла, що зумовила пошук більш надійного обслуговування та високої швидкості передачі даних. У роботі проведено теоретичну оцінку досяжних швидкостей передачі інформації, яка заснована на пропускній здатності каналу зв’язку по Шеннону та оцінку практично досяжних швидкостей передачі даних для внутрішніх коридорів будівль мережі передачі інформації для апаратури стандарту IEEE 802.11ad, що використовує різні схеми модуляції та кодування (MCS).
Keywords: канали зв’язку; системи зв’язку; стандарт IEEE 802.11.ad; передача інформації