ІоТ-система життєзабезпечення приміщень кібер-університету - Ковальчук, А. Є. (My University, 2019)
Для вирішення проблеми автоматизації систем життєдіяльності запропоновано використати засоби ІоТ, хмарних сервісів і можливостей операційної плати Arduino. Досліджено концепцію кібер-університету, його складові, мету створення і переваги. Проаналізовано можливості, сфери вікористання і переваги ІоТ в сучасному житті, розглянуто методи функціонування системи у концепції розумного будинку. Розглянуто методи автоматизації теплового пункту. Розроблена модель автоматизованого керування тепловим пунктом– схема АТП, вибрано засоби для реалізації, запрограмовано блоки системи
Keywords: кібер-університет; arduino; хмарні технології; атп; mqtt