Дослідження засобів безпеки безпроводових мереж - Єфремов, Н. С. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – безпека безпроводових мереж. Мета роботи – дослідити засоби безпеки та запропонувати ефективні рішення для безпеки безпроводових мереж. Результати – в роботі виконано порівняльний аналіз сучасних безпроводових технологій та аналіз основних тенденцій розвитку безпроводового зв'язку. Досліджено загрози та вразливості в безпроводових мережах, в тому числі і найновіші ризики. Детально розглянуто методи та засоби безпеки в безпроводових мережах. В якості ефективного рішення для захисту безпроводових мереж запропоновано використовувати комплексний підхід, що серед інших засобів обов'язково включає такі сучасні засоби як тестування на проникнення, архітектуру нульової довіри, системи запобігання вторгненням та цілий комплекс рекомендацій для організації та підтримки високого рівня безпеки.
Keywords: безпроводова мережа; користувач; безпека безпроводових мереж; вторгнення