Дослідження моделей моніторингу стану реабілітації пацієнтів ІС реабілітаційного центру - Кислинський, Є. Ю. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є дослідження моделей моніторингу стану реабілітації пацієнтів , а також розробка вдосконаленої моделі моніторингу, яка буде призначена для підвищення ефективності існуючих моделей, що допоможе вдосконалити ефективність реабілітації пацієнтів у спеціалізованих центрах. Об’єктом дослідження в рамках цієї магістерської атестаційної роботи є процес моніторингу стану реабілітації пацієнтів ІС реабілітаційного центру.
Keywords: моделі реабілатації; інформаційні системи; моніторинг стану реабілітації пацієнтів; показники здоров’я; лікар-реабілітолог; пацієнт