Система збору й класифікації графічних даних - Даценко, Д. Г. (My University, 2020)
Об’єкт розробки – скрипт для виявлення захисної маски для обличчя. Мета роботи – розробити систему для виявлення захисної маски на обличчі. В результаті виконання даної атестаційної роботи було розглянуто логічне і фізичне моделювання даних, спроектована і реалізована біблілотека малюнків. Програмне забезпечення було реалізоване за допомогою Python та бібліотеки Tensorflow, OpenCV, Keras.
Graphic Data Collection and Classification System
Keywords: скрипт; система виявлення захисної маски; COVID-19; PYTHON; TENSORFLOW; OPENCV; KERAS; штучна нейронна мережа; згорткова нейромережа