Право на оплату праці: міжнародно-правові стандарти - Райко, М. С. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У роботі проаналізовано міжнародно-правові стандарти у сфері правового регулювання оплати праці та зроблено висновок, що однією із основних цілей діяльності міжнародних організацій є створенням таких гарантій заробітної плати, які забезпечать задовільні умови життя людини
Keywords: міжнародно-правові стандарти; оплата прац