Використання міжмашинного інтерфейсу M2M - Мещеряков, Я. Я. (My University, 2020)
M2M — загальна назва технології, яка дозволяє просто, надійно та вигідно забезпечити передачу даних між різними пристроями. Тобто будь-який інтерфейс M2M має здатність передавати дані між двома машинами, або між машиною та телефоном. Також ми маємо два види інтерфейсів M2M.
Keywords: М2М