Інформаційна система з підбору комп'ютерних ігор відповідно до переваг користувача - Гребеннік, І. В.; Давидов, Д. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Однією з популярних операцій в Інтернеті є продаж та купівля комп'ютерних ігор. Наразі існує не така велика кількість місць, де можна придбати гру, а тому рівень конкуренції досить низький. У роботі пропонується створення інформаційної системи електронної комерції, яка повинна звести до мінімуму проблеми продажу та купівлі комп'ютерних ігор.
Keywords: продаж комп'ютерних ігор; електронна комерція