Математичні моделі фільтраційних течій та застосування методу R-функцій для іх чисельного аналізу - Подгорний, О. Р. (ХНУРЕ, 2018)
Розглядаються постановки основних крайових задач для функції течії фільтраційного потоку.
Keywords: закон Дарсі; фільтрація рідини у пористому середовищі; метод Рітца