Контроль ВНЗ за діяльністю утворених підприємств - Котяй, Т. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
В статті досліджені правові засади трансферу технологій з університетів у бізнес-середовище. Автором надані пропозиції щодо можливості вищих навчальних закладів бути засновниками господарських товариств.
Keywords: інноваційний бізнес; старт-ап