Архітектура мультиагентної системи моніторингу розподілених інформаційних систем - Мартовицький, В. О.; Локотецька, К. Р. (НТУ «ХПИ», 2019)
В роботі розглянуто архітектура мультиагентної системи моніторингу розподілених інформаційних систем. Роль системи моніторингу є своєчасне надання актуальної інформації оператору обчислювальної системи, як в цілому так і по окремих вузлах контрольованого комплексу. Простий і оперативний доступ до цієї інформації дозволяє своєчасно реагувати на всі негативні зміни в роботі системи, знаходити причини неполадок і збоїв.
Keywords: системи моніторингу; розподілені інформаційні системи; актуальна інформація