Методи прийняття рішень в системі моніторингу процесів документообігу - Білова, Т. Г.; Побіженко, І. О. (My University, 2013)
Наведено аналіз методів прийняття рішень щодо можливості їх використання в системі моніторингу електронного документообігу для органа державної влади. Визначені особливості прийняття одноосібних та колективних рішень. Розглянуто приклади застосування методу аналізу ієрархій та процедуру знаходження компромісу при виникненні конфліктів вимог сторін. Проведен анализ методов принятия решений с точки зрения возможности их использования в системе мониторинга электронного документооборота для органа государственной власти. Определены особенности принятия единоличных и коллективных решений. Рассмотрены примеры применения метода анализа иерархий и процедуры нахождения компромисса при возникновении конфликтов требований сторон. The analysis of methods of making decision is conducted from point of possibility of their use in the system of monitoring the turn of documents for public authority. The features of acceptance of individual and collective decisions are certain. Application of Analytic Hierarchy Process and procedure of finding of compromise at a conflict of requirements of sides are considered on the examples.
Keywords: електронний документообіг; прийняття рішень; метод аналізу ієрархій; колективне рішення