Питання реалізації гарантій підприємництва в господарському праві України - Глібко, С. В. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У статті досліджується сучасний стан реалізацію гарантій підприємництва України. Автор дослідив законодавче закріплення права на підприємництво та його гарантій в Конституції України. Розглянуто окремі наукові погляди в іноземному праві щодо реалізації конституційних право та свобод на підприємницьку діяльність. Звернено увагу на мету законодавчого забезпечення гарантій підприємництва та формування належного бізнессередовища для суб’єктів господарювання. Ключові слова: право на підприємницьку діяльність, гарантії підприємництва, бізнес-середовище, конституційні гарантії.
Keywords: право на підприємницьку діяльність; бізнес-середовище