Упакування куль у опуклому багатограннику із зонами заборони - Рибачок, І. А. (My University, 2020)
У даній роботі побудована математична модель для задачі упаковки куль у опуклому багатограннику із зонами заборони. Алгоритм ґрунтується на задачі розміщення геометричних об’єктів сформульований у вигляді задачі про рюкзак.
Keywords: куля; упаковка; геометричне проектування; опуклий багатогранник; задача про рюкзак