Порівняльний аналіз алгоритмів блокового симетричного шифрування (за результатами виконання проекту NESSIE) - Горбенко, І. Д. (ХНУРЭ, 2005)
У цій статті наведено результати порівняння алгоритмів блокового симетричного шифрування, що розглядаються у проекті NESSIE, та висновки щодо їх перспективності.
Keywords: блокове симетричне шифрування; алгоритм шифрування