Дослідження впливу віку аудиторії на дизайн настільних друкованих ігор - Бокарєва, Ю. С.; Шипова, М. К. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В цій статті наведені основні вимоги до дизайну друкованих настільних ігор з урахуванням нормативів та стандартів України. В ній детально розглядаються необхідні вимоги та нормативна документація, які повинні враховуватися при розробці дизайну настільних ігор. Підкреслено значення знання і відповідності стандартам України для успішної реалізації проєктів у цій галузі.
Keywords: настільна друкована гра; дизайн настільних друкованих ігор